"Хочу стати на захист народного депутата, слуги народу твого, Україно..." - Mason Lemberg

"Хочу стати на захист народного депутата, слуги народу твого, Україно..." - Mason Lemberg

Думаю, вельмишановному Володимиру Олександровичу треба трохи підрихтувати програму і за одно турбореформувати кримінальний кодекс.

В програмі замінити слова "прийшла весна" на "пройшла весна", а "садити будемо" доповнити словами "пальми на Мальдівах".

А в кримінальному кодексі прямо прописати, що слуги народу через свою службу народу звільняються від будь-якого покарання, після того як вони накрали "чтоб внукам осталось" їм достатньо просто написати заяву про звільнення.

Хочу стати на захист народного депутата, слуги народу твого, Україно, який відправився з важливою дипломатичною місією в Мальдівську республіку в цей нелегкий час для Мальдівської республіки (несезон, все таки).

Вважаю, що український народ, який:

 - з'їв призначені для солдата яйця по 17 гривень і відмиті на цьому мільярди

- агриться на те що на 33 році Незалежності радянську залупу на символі столиці змінили на герб України і вимірює це в непоставлених дронах, але йому пох скільки непоставлених дронів витратили мамки слуг на хати і машини і на 100 тис грн за ніч на Мальдівах

- в упор не бачить причин і зводить все до російського "боярє віновати, сцарь красавчік" (нах тоді вам такий тупий чи сліпий сцар?)

... такий народ цілком заслуговує таких слуг.

На даний момент.

Сподіваюсь, на цей момент не розтягнеться.

Так що, їбаш їх, пане Арістов!