Хронікі пікірующєго лупанаріуму...

Хронікі пікірующєго лупанаріуму...

16 березня 2020 року Вавасік указом народжує Координаційну раду із боротьби з коронавірусною хворобою із собою ва главє.

❓ Хоч одне засідання було? Чо вирішили? Ну хоча б щось, нє?


12 квітня 2020 року лідор нації пообіцяв (устами тодішного главсанітайзера Віктора Ляшко), що виплатить мільйон доларів українським вченим, які винайдуть українську вакцину.

❓ Просто поплачемо. Мовчки.


25 липня 2020 року Найвеличніший сказав, Україна отримає вакцину від вірусу однією з перших в світі.

❓ Нагадайте, ми були останні чи таки передостанні, коли вакцини таки почали завозити?


5 травня 2021 року прищелент на селекторній нараді мовив людським голосом: «До Дня Незалежності більшість українців, які потребують щеплення від COVID-19, мають отримати вакцину».

❓ Чо у нас там станом на сьогодні? Найнижчий показник у Європі? Так це просто тому що нам не надо, да? В нас не потребує ніхто, так?


18 червня 2021 року закарлючка Віслючка апокаліпсису стає на указі про встановлення мінімальної зарплати лікарям на рівні 20 тисяч гривень.

❓ Шо там, как? Хоча б обіцяють хоча б плюс 500 грн на наступний, може, рік чи просто мовчать? Там у серпні про заборгованості по виплатах медикам сказали, що вже більше 300 мільйонів гривень. Хоча б борги може обіцяють віддать, нє?


22 жовтня 2021 року - рекорд зафіксованих нових випадків ковід накладається на чи не найвищі показники смертності по Європі і - к-к-комбо, блд! - на повідомлення, що два кисневих заводи зупинились на регламентні роботи.

❓ ....

Питань нема, штови. Мотузочку на страту свою приносити чи там видадуть?

Алла Комарова