Київські правоохоронці затримали жінку, яка вбила свою малолітню дитину та спалила тіло

Київські правоохоронці затримали жінку, яка вбила свою малолітню дитину та спалила тіло

Працівники київської міліції затримали 23-річну жінку ромської національності, яка вбила свою дворічну дитину та закопала тіло у лісосмузі.

5 червня до чергової частини Києво-Святошинського райвідділу міліції надійшла заява від місцевої жительки з проханням розшукати її онука, повідомляє прес-служба ГУМВС України в Київській області.

Заявниця розповіла, що дитина проживала з нею, оскільки її дочка, мати трьох дітей, веде аморальний спосіб життя. Тиждень тому донька забрала дитину, після чого декілька разів телефонувала, однак бабуся відомості про онука ні разу не отримала. А згодом дочка взагалі перестала виходити на зв’язок.

Міліціонерам вдалося розшукали жінку. З’ясувалося, що вона веде бродяжницький спосіб життя та ночує на столичному залізничному вокзалі. Того дня, коли мати забрала сина у бабусі, у лісосмузі поблизу автодороги Київ - Чоп, вона задушила його, після чого тіло прикопала в землю та поїхала у столицю. За кілька днів молодичка повернулася на місце скоєння злочину, аби приховати сліди. Вона відкопала тіло сина, обгорнула шматком матерії, облила його дизельним паливом та підпалила. Далі обгорівше тіло горе-матір поклала у коробку, яку знайшла неподалік на смітнику і захоронила.

На місці скоєння злочину працівники міліції вилучили речові докази та направили їх на відповідні експертизи. Підозрювану затримано, вона надала правдиві покази та зізналася у скоєнні злочину, пояснивши що малеча заважала їй далі жити. Судом жінці обрано запобіжний захід - тримання під вартою.

Жінці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічне ув’язнення. Досудове розслідування триває.