Класика мафіозних розбірок

Класика мафіозних розбірок

Там підозрюваний екс-міністр Степанов вже заявив, що підозра його не парить, і натякнув Зелі, що викладе всі цікаві схеми, як тому "не заносять".

Тобто іншими словами, член організованої злочинної групи, підозрюваний подільник банди, якого Зеленський призначив міністром "охорони" здоров'я українців, погрожує першим особам в банді, що піде на угоду зі слідством, якщо пахани не прикриють його від відповідальності.

Класика мафіозних розбірок.

Я абсолютно впевнений, що доки Зеленський при владі, Степанову нічого не буде. Пахани використають свій вплив на суди в Україні, адвокати будуть безкінечно "не приходити", судді будуть роками "хворіти", і він десь на яхті за кордоном зможе навіть не паритись про екстрадицію.

Упирю замість відрубаних рук вже дали втекти, він вже давно не в Україні. Точно так само, як і іншому цінному кадру з шлейфом криміналу з 2014 - Шевченку, якого Зеля призначив главою НБУ. Так само, як аферисти із Фонду Держмайна включно з головою пов'язані з Шефіром. Як слуга-професійний аферист Трубіцин, як сам Татаров з "переданою справою в СБУ" (як там справа?), як Трухін, як буде з Гусєвим, ім'я мразі - Легіон.

Всі вони на наколядоване бабло зможуть сидіти у Валенсії, Дубаї, Австрії і доки в ОП їх чувак, у вус не дути.

Це тупо банда. Без риторичних оборотів: дистильована кримінальна сім'я, мафіозне угрупування.

Вони завдяки Коломойському і 1+1 з 2019 вже провернули найбільшу аферу в столітті. Вони вкрали вже більше за ОЗУ Януковича (якій Рябошапка до речі дав уникнути відповідальності - теж вже за кордоном). Вони вкрали стільки, що навіть якщо ми якимось чудом звалимо їхню банду, вони все одно володітимуть общаком на сотні мільярдів. І пересаджати і переловити їх будь-якому слідству буде дуже важко.

Але скільки мотузочці не витися - кінець наступить.

Треба буде міняти закони, вводити аналог закону РІКО, конфісковувати барахло, на яких би шісток воно не було записане. А також вести облік поголів'я цієї сволоти і всіх їхніх дружбанів і пов'язаних шісток, щоб навіть близько не могли підійти не тільки до політики, а навіть прикинутися новими чесними журналістами, культурними діячами і бізнесменами.

Супрун вони називали "доктором Смєрть".

А як назвати їх, які призначили афериста міністром охорони здоров'я і він провалив вакцинацію населення, бо купляв вакцину через наближену прокладку і в 5 разів дорожче за світові ціни, та й ту - китайське гімно, в результаті десятки тисяч померлих?

Доктор "Жізнь"? Доктор "Нова епоха у труні"?

Чемпіони світу з боротьби з ковід плавно перетворилися в чемпіонів світу з оборони Півдня, а потім ржуть нам в лице:

 - "Свідки розмінованого Чонгару, гиги", "свідки розкраденого ковід-фонду", "свідки здачі вагнерівців"... Еті козли, коториє мєшают нам жить... Должни ісчєзнуть!

Джон Сміт