"Колись мої співвітчизники захотіли пожити як у кіно. Здається, їхнє бажання втілилося" - Тамара Горіха Зерня

"Колись мої співвітчизники захотіли пожити як у кіно. Здається, їхнє бажання втілилося" - Тамара Горіха Зерня

"Ваша розвідка ета одно ... Наша шота савсєм другоє". Без паніки, шашлики, гречка, не купуємо сірники ато путін нападьот, немає маленьких вторгнень, буде війна із сотнями тисяч жертв, Харків в окупації..."

Як добре, що я ніколи не слухала Вову, тільки дивилася. Мої співчуття тим, хто шукає смисл і поштовх до дії у його словах.

Якщо ви щось зрозуміли, поясніть, з радістю вникну.  

Я особисто не можу змиритися з одним.

Це ж міг бути звичайний чоловік трохи за сорок. Не геній, але такий, що не випадає за нижню планку. Ну хай би дуркував по молодості, грав у цих студентських капусниках, але і книжки почитував, коли ніхто не бачить.

Ну виріс потім, двох дітей народив, бізнес який не який розкрутив. Зірок з неба не хапав, але міг би протриматися, якщо вже так вийшло.

Йому б допомогли, і радників нормальних дали, і апарат би працював. Сиди спокійно, не пхай пальці туди, де ти нічого не тямиш...

От могло б таке бути? Та у дев'яти випадках із десяти могло. Але ж ні, ми виграли джек-пот.


"Доброго дня, шановні батьки. Якусь одну зі шкіл Києва заміновано, але невідомо яку. Тому всіх дітей з усіх шкіл міста зараз відпускають додому. Візьміть це до уваги."

Це повідомлення від класного керівника моєї дитини.

І це дуже погане повідомлення. У середу біля суду було стільки поліції та нацгвардії, що вистачило б охорони на кожну школу. Можливо, варто якось змінити пріоритети? Наприклад, не красти печеньки, чай і пічки у мого напарника, а переключитися на реальну роботу.

Або зайнятися профілактикою і виявленням мінувальників. Якщо одним дзвінком можна закрити всі школи, так само можна зробити з усіма станціями метро? Лікарнями? Державними установами?

Та що там, усім містом. "У Києві десь захована бомба..."

Колись мої співвітчизники захотіли пожити як у кіно. Здається, їхнє бажання втілилося.