"Красунчик" - Віктор Бобиренко

"Красунчик" - Віктор Бобиренко

Зеленський сміливо заявив про сюжет СХЕМ:

- Чесно кажучи, сюжет не дуже, я вам кажу як професіонал. По-перше, нічого нового, це було для мене, як дежавю. У 2019 році все те саме кіно я бачив на каналах олігарха Порошенка, який показував, тому що розумів, що проти мене бруду ніякого немає. Радий, що жодної нової деталі я не побачив. Це говорить про те, що з 2019 року на мене як на президента України нічого товариш Петро так і не знайшов.

Нинішній президент сміливо підозрює, що все розслідування затіяв саме Порошенко. І під цю справу підставив і Путіна з його оточенням, і чилійського президента, і британських та чеських політиків.

Чого лишень не зробиш, щоб насолити Найвеличнішому лідеру сучасності. Навіть мілких, як тюлька, путіних не жаль присобачити.

Піднайняти 600 журналістів, щоб досадити Володі.

Скажіть, ви ще бачили більшого Нарциса? Він серйозно думає, що світ крутиться навколо нього?

Ви чули, що на Канарах виверження вулкану? Це зроблено силами зла виключно для того, щоб Володька не махнув туди, як в ОМАН.

Ну чи в Кабо-Верде до Поклонської. Але ніт, тут Лєна на стрьомі.

А по великому рахунку – Зеленський знає, що його залізний електорат йому це вже пробачив. А ті, хто сильно вумні і для них важливо, щоб президент, як і його посполиті чесно платив податки – і так за Найвеличнішого вже не голосуватимуть.

От змоделюємо ситуацію. Скоріш за все було так: у 2011 році Коломойський вивів частину наших вкладів в офшор. Порекомендував Вовчику і К створити теж офшор. І перегнав з рахунку на рахунок (наче б для збільшення статутного капіталу) 40 мільйонів доларів.

Скоріше за все – це була зарплата кварталу за 2-3 місяці боїв на ідеологічному фронті. Кого вони там розстрелювали у 2011-му ідеологічно? Ну, Юлію Володимирівну (за це вона і підголосовує за них. Жінка, вже все пробачила).

І всі скажуть – офшори не жмуть. Усім можна. Навіть борець за правду (закреслено) дєнюжку Сєрьога Лещенко каже, що усі можуть мати офшор. Ну да.

Тільки ж ми розуміємо, що за цим офшором Володимир Олександрович забув заплатити податки. А от я чесно платив. Щоб його татко – доцент міг зарплату отримувати.

А Володимир Олександрович – забув заплатити. Так от, офшори погано, бо не чесно. Але законно. А от не сплачувати податки – не чесно і не законно.

За це у Європі судять. Навіть Аль-Капоне не могли закрити за мафіозну діяльність. Закрили за несплату податків.

А у нас частина суспільства це вибачає своєму лідеру. Бо самі, якщо можна відкосити – відкошують. Тому і Вовчик – маладца. І саме це нас роз’єднує з європейцями. Все зводиться до елементарного, з дитинства: што такоє харашо і што такоє плохо.

Але біда Зеленського у тому, що закріплюючи статус героя, який « я нє лох і імєл ввіду платіть налогі» у своїй цільовій групі – забуває, що в Україні є люди, яким соромно перед іноземцями за такого президента.

Просто частина з нас ментально вже в Європі. І що таке добре і погано – ми думаємо однаково із чехами чи австрійцями. А частина з Вовчиком у совку. Де у колгоспі вкрасти – не гріх, а подвиг.

Вони тільки забувають, що крадучи з бюджету, або не додаючи в бюджет, вони крадуть не у міфічному колгоспі. А у нас з вами.

І цей стид бачить увесь світ.

Хвалися Вова і далі, як ти не платив податки. Посміємось.