"КРИЗА ІДЕНТИЧНОСТІ" - Антін Мухарський

"КРИЗА ІДЕНТИЧНОСТІ" - Антін Мухарський

Проблема України не тільки і не стільки в українцях, як в росіянах, які називають себе українцями за кольором і формою паспорту, хоча за всіма ментальними та культурологічними ознаками дійсно є з росіянами 'одним народом' про який останніми днями Путін з Мєдвєдчуком публічно кажуть ледь не щодня. Їх об'єднує язик, історія, кінофільми й одні й ті самі люди з тєлєвізора.
Сумно це визнавати, але Україна виявилася дійсно більш Росією, ніж Україною.
Така собі трошечки інша, смішна, анархічна, 'со смєшним нарєчієм, котороє каколікі упьорто називают 'мовой', но своя, родная...і нікакіє нацисти нас нє раздєлят...'.
Сміються в Росії, радіють.... НАШІ ПОБЄДІЛІ!!!)))
'НАШІ' теж святкують...
А українська Україна зачаїлася.
Що вона там собі думає?
Друзі, дуже хочеться почути ВАШУ думку?
P.S. Аааа, я, доречі саме той 'нацист, фашіст, майданутий урод, которий раздєляєт народ, ублюдок, алімєнщік, чмо, свіноголовий свідоміт' ну і далі за списком, як мене зазвичай називають росіяни і русскоговорящєє насєлєніє, з яким я сперечатися не збираюся - відразу в бан.
І да.. єсі шо - так, я розділяю!!
Хто дав мені право? Вільні люди право здобувають самі. Раби - питаються: чи можна?
А ще я - брєзглівий і самовлюбльонний сноб і нє люблю 'простой народ', який насправді вважаю 'насєлєнієм',бо до звання 'народу' ще не доросли..хіба 'народонасєлєніє'.
Я не граю в усі ці гібридні війни. Русскоооворящій українець на моїй сторінці - це росіянин (блокую відразу).
А от виважені коментарі тих, хто обрав нинішню владу з задоволеням прочитаю і навіть особисто відповім всім адекватним дописувачам.
Півтори години - я ТУТ у ФБ
Є ЧАС І НАТХНЕННЯ)))

Антін Мухарський