Льовочкін заявляє, що повісток на допит не отримував

Льовочкін заявляє, що повісток на допит не отримував

Заступник керівника фракції "Опозиційний блок" заявив, що не отримував повісток на допит як свідка у справі про вбивство екс-депутата Олега Калашнікова.

Про це повідомила ipress.ua/

"За словами депутата, він другий тиждень чує, що "Народний фронт" намагається по-дурному його скомпрометувати, але повістки з дотриманням вимог КПК він так і не отримував", - йдеться в повідомленні.

"Льовочкін заявив, що готовий свідчити у справі про вбивства журналіста Бузини і колишнього депутата Калашникова, хоч і вважає їх розслідування політичним фарсом", - зазначає прес-служба.

Льовочкін заявив, що "з Калашніковим був знайомий по Верховній Раді, контактів з ним не підтримував з 2012 року, ніколи не мав з ним жодних фінансових відносин і ніяких боргових зобов'язань перед ним".

Як інформував iPress.ua, депутат п'ятого скликання Верховної Ради від Партії регіонів Олег Калашніков був убитий  ввечері 15 квітня в Києві.

Зазначимо, що раніше міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що Льовочкін був винен Калашнікову велику суму грошей.

Сьогодні на засіданні Верховної Ради народний депутат Антон Геращенко заявив, що Льовочкін не з'являється на допити у справі Калашнікова. Народний депутат звернувся до спікера Верховної Ради Володимира Гройсмана з тим, щоб той зобов'язав Сергія Льовочкіна з'явитися на допит.