Маміни секрети "Апельсиновий кекс в мультиварці"

Маміни секрети "Апельсиновий кекс в мультиварці"

Інгредієнти:

  • 150 грам цукру
  • 250 грам борошна
  • Один апельсин
  • 150 грам вершкового масла
  • Три яйця
  • Один пакетик ваніліну
  • Одна чайна ложка соди або столова ложка розпушувача

  • Спосіб приготування:

    Знімаємо за допомогою ножа з апельсина цедру і вичавлюємо його сік. Цедру натираємо на дрібну тертку.

    Розтираємо ванільний цукор з вершковим маслом і простим цукром за допомогою виделки.

    Додаємо до вершкового масла курячі яйця, цедру апельсина, сік апельсина і ретельно все перемішуємо.

    Потім додаємо до них розпушувач разом з пшеничним борошном і замішуємо круте тісто.

    Викладаємо в змащену маслом чашу для мультиварки приготоване тісто і ставимо його на 95 хвилин у режимі * випічка *.

    Коли прозвучить сигнал в мультиварці, виймаємо з неї чашу і через п'ять хвилин дістаємо з неї готовий апельсиновий кекс.