Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Сухий горох замочи в холодній воді на 4-5 годин (можна на ніч).
Залий горох свіжою водою і постав варитися. Доведи горох до кипіння, зменшити вогонь до мінімуму і вари 1 годину. Час варіння залежить від сорту гороху.
Поки вариться гороховий суп, підготуй овочі та зажарку.
Почисти картоплю, цибулю і моркву. Картоплю поріж кубиками. Цибулю поріж чверть кільцями. Моркву потри на крупній тертці. Подрібни зелень. Гриби поріж тонкими пластинками.
На олії спасеруй цибулю, потім додай моркву і обсмаж 5-7 хвилин.
Окремо обсмаж на олії гриби, щоб пішла волога.
Коли горох буде практично готовий, додай у каструлю картоплю і вари 10 хвилин. Потім додай зажарку, гриби, зелень, сіль, спеції і вари ще 5 хвилин.
Щоб гороховий суп із грибами був смачнішим, дай йому настоятися ще 10 хвилин.
Подавай гороховий суп із зеленню і сухариками.



















