Маміни секрети "«Гуляш» рибний"

Маміни секрети "«Гуляш» рибний"

Інгредієнти:

  • філе риби - 300 г,
  • цибуля - 0,5 шт.,
  • томатна паста - 100 г,
  • сметана - 80 г,
  • олія - 25 мл,
  • лавровий лист - 1 шт.,
  • духмяний перець - 2 горошини,
  • сіль, чорний мелений перец, паприка за смаком,
  • вода - 125 мл.

  • Спосіб приготування:

    Рибу наріжте квадратами, цибулю – півкільцями.

    Обсмажте рибу разом з цибулею на олії. Посоліть і поперчіть.

    Додайте всі інше інгредієнти і тушкуйте до готовності.

    Подавайте з картопляним пюре, посипавши порізаною зеленню.