Маміни секрети "Кабачки в мультиварці"

Маміни секрети "Кабачки в мультиварці"

Інгредієнти:

  • Кабачок - 1 штука,
  • Помідори свіжі - 3 штуки,
  • Цибуля ріпчаста - 1 головка,
  • Часник - 3 зубчики,
  • Петрушка - 50 грамів,
  • Рослинна олія - за смаком,
  • Сметана - 100-150 грамів.

  • Спосіб приготування:

    Кабачки в мультиварці зберігають свою користь, а смак страви виходить просто приголомшливим. При цьому готувати таку страву дуже просто - вона вийде ідеальною навіть у тому випадку, якщо раніше ти не мала досвіду приготування кабачків.

    Вимий кабачок, зніми з нього шкірку, наріж на кубики (приблизно сантиметр). Чим менше будуть кубики - тим швидше приготується страва.
    Начисти цибулю, помий помідори і підготуй часник. Цибулю необхідно нарізати кільцями, після чого кільця подрібнити на чверті, помідори розрізати на вузькі скибочки, а часник пропустити через прес. Петрушку варто помити і дрібно нашаткувати.

    Налий у мультиварку трохи олії, додай цибулю і кабачки. Увімкни мультиварку в режим випічки на десять хвилин і постійно помішуй овочеву масу. Показником готовності цього етапу стане м'якість кабачка.

    Додай до кабачків помідори, часник і петрушку. Посоли страву за смаком. Продовжуй готувати в цьому режимі ще п'ять хвилин, не забувай регулярно перемішувати.

    Додай сметану і продовжуй тушкувати страву аж до сигналу мультиварки. Після цього ще раз перемішай страву, закрий мультиварку і постав її працювати в режим підігріву ще на п'ять хвилин. У підсумку страва вийде просто чудовою.

    Таке просте овочеве рагу може стати як основною стравою, так і бути гарніром. До кабачків у сметані гарно підійде смажена риба або добре просмажені стейки. Якщо ж вживати рагу з кабачків як основну страву, смачним гарніром до них послужить звичайна гречка або рисова каша. Корисні речовини приготованих овочів зберігаються при цьому практично в повному обсязі.