Маміни секрети "Кабачкова ікра з гарбузом"

Маміни секрети "Кабачкова ікра з гарбузом"

Інгредієнти:

  • кабачок (великий) - 1 шт.,
  • гарбуз - 0,5 кг,
  • морква - 2 шт.,
  • помідори - 3 шт.,
  • болгарський перець - 3 шт.,
  • цибуля (велика) - 1 шт.,
  • цукор - 1 ч. ложка,
  • олія - 2 ст. ложки,
  • вершкове масло - 1 ст. ложка,
  • сіль, чорний мелений перець і лавровий лист за смаком.

  • Спосіб приготування:

    У каструлі розтопіть вершкове масло і додайте олію. Цибулю дрібно поріжте і покладіть в каструлю. Тушкуйте на повільному вогні.

    Додайте в каструлю порізані кубиками кабачок і гарбуз.

    Додайте терту на крупній тертці моркву, порізаний перець, 2 склянки води і тушкуйте 15 хвилин.

    Додайте очищені і порізані помідори, сіль, перець, цукор, лавровий лист. Перемішайте і варіть ще 30-40 хвилин до повної готовності.

    За бажанням можна збити ікру блендером.

    Кабачкова ікра – улюблена закуска багатьох. Додати їй пікантності та оригінальності можна за допомогою гарбуза.