Маміни секрети "Каша з гарбуза з рисом"

Маміни секрети "Каша з гарбуза з рисом"

Інгредієнти:

  • 400 г гарбузової м'якоті
  • 1/3 скл. рису
  • 2 скл. молока
  • 2 скл. води
  • 2 ст. л вершкового масла (його потрібно буде розтопити)
  • Гарбузове насіння
  • Сіль і цукор за смаком

  • Спосіб приготування:

    Гарбуз наріж великими кубиками, поклади в мультиварку і залий водою. Увімкни на 40 хвилин у режимі випічки.

    Після 20 хвилин готування додай промитий рис, через 10 хвилин влий молоко і дочекайся закінчення режиму випічки. Потім перемкни в режим тушкування на годину.

    Коли каша буде готова, розклади її по тарілках, додай вершкове масло й очищене насіння.