Маміни секрети "Котлети з грибами"

Маміни секрети "Котлети з грибами"

Інгредієнти:

  • курячий фарш - 500 г,
  • лісові гриби (відварені) - 200 г,
  • цибуля, морква, пастернак, селера, корінь петрушки - по 100 г,
  • вершкове масло - 30 г,
  • зелень петрушки - кілька гілочок,
  • сіль, чорний мелений перець - за смаком,
  • олія - для смаження.

  • Спосіб приготування:

    Порізані овочі підсмажте у вершковому маслі на повільному вогні до повної готовності.

    Овочі додайте до фаршу, посоліть, поперчіть, вимішайте.

    Візьміть 1 ст. ложку фаршу і розрівняйте на долоні, викладіть 1 десертну ложку грибів, зверху покладіть ще маленький шматочок фаршу, до якого другою рукою підверніть краї нижнього шару фаршу. Сформуйте круглу або овальну котлету.

    Обсмажте котлети на олії з двох боків до рум’яної скоринки. Потім складіть котлети в сотейник і готуйте під кришкою на слабкому вогні ще 15 хвилин.