Маміни секрети "Крильця-барбекю"

Маміни секрети "Крильця-барбекю"

Інгредієнти:

  • курячі крильця - 1 кг,
  • кетчуп (гострий) - 5 ст. ложок,
  • цибуля - 1 шт.,
  • мед - 2 ст. ложки,
  • бальзамічний оцет - 1 ст. ложка,
  • гірчиця з зернами - 1 ст. ложка,
  • оливкова олія - 2 ст. ложки,
  • сіль і чорний мелений перець - за смаком.

  • Спосіб приготування:

    Подрібнену цибулю змішайте з кетчупом, гірчицею, медом, оливковою олією, бальзамічним оцтом, сіллю і перцем.

    У приготованому маринаді замаринуйте крильця на 6-8 годин.

    Викладіть крильця на решітку для барбекю і готуйте на мангалі, періодично перевертаючи і змащуючи маринадом.