Маміни секрети "Крученики з морквою"

Маміни секрети "Крученики з морквою"

Інгредієнти:

  • свинина: 500 г.
  • морква: 2 шт.,
  • волоські горіхи: 100 г.
  • сіль, перець за смаком
  • часник: 3 зубчики
  • цедра з половинки лимону
  • оливкова олія: 4 ст. ложки

  • Спосіб приготування:

    Свинину помити, нарізати як на відбивні. Відбити м’ясо, зробити маринад: у ступці розтерти 3 зубчики часнику з сіллю й перцем. Додати цедру лимона і 3 ст. л оливкової олії. Перемішати маринад і змастити відбите м’ясо. Залишити маринуватися на 1-2 години.

    Натерти на дрібній тертці моркву, обсмажити її і додати потовчені горіхи. Посолити, поперчити і протушкувати начинку протягом 5 хвилин. На відбивну рівномірно викласти начинку і згорнути м’ясо в трубочку. Викласти згорнуті крученики у форму, збризнути оливковою олією і поставити в розігріту духовку на 25-30 хвилин.