Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Обсмажити мигдаль протягом кількох хвилин на сухій добре розігрітій сковороді. Дати йому охолонути.
Цибулю почистити, помити і дрібно порізати. М’яту помити, залишити кілька листочків для оздоблення. Змішати м’яту, цибулю, мигдаль (залишити кілька горішків для оздоблення) і оливкову олію та збити блендером в однорідну масу.
Пармезан потерти на дрібній тертці, додати до маси і ретельно перемішати. Куряче філе помити і відбити.
На кожне філе викласти начинку і згорнути його рулетиком, закріпивши зубочистками. Кожен рулетик посолити і поперчити за смаком.
Розігріти на сковороді олію і обсмажити рулетики на великому вогні протягом кількох хвилин з кожної сторони. Тоді накрити сковороду кришкою, зменшити вогонь і готувати рулетки протягом 20 хвилин, періодично перевертаючи на іншу сторону.
Перед подачею витягнути з рулетиків зубочистки, викласти на тарілки, оздобити мигдалем і м’ятою. Подавати зі свіжими помідорами.