Маміни секрети "М’ясний паштет"

Маміни секрети "М’ясний паштет"

Інгредієнти:

  • яловичина - 0,5 кг,
  • сіль - 1 ч. ложка,
  • спеції (чорний перець, шафран, ялівець) за смаком,
  • вершкове масло (розтоплене) - 25 г,
  • вода - 6 ст. ложок.

  • Спосіб приготування:

    Яловичину поріжте на дрібні шматочки, складіть у скляну банку, додайте сіль і воду. Закрийте банку і поставте на водяну баню на 2,5 години, час від часу підливаючи гарячу воду.

    Вийміть банку з м’ясом, додайте спеції.

    Пропустіть м’ясо через м’ясорубку.

    Щільно укладіть паштет в банки і залийте зверху тонким шаром розтопленого вершкового масла.