Маміни секрети "Морквяний суп з апельсином та імбиром"
12 черв. 2025 12:11:00

Інгредієнти:
морква - 350 г,цибуля - 1 шт.,імбир (порізаний) - 1 ст. ложка,апельсиновий сік - 2 ч. ложки,апельсинова цедра - 2 ч. ложки,овочевий бульйон - 2 склянки,натуральний йогурт (або сметана) - 3-4 ст. ложки,оливкова олія - 2 ст. ложки,сіль - 1 ч. ложка,мелений чорний перець - 1 щіпка,зелень петрушки для прикраси.
Спосіб приготування:
морква - 350 г,
цибуля - 1 шт.,
імбир (порізаний) - 1 ст. ложка,
апельсиновий сік - 2 ч. ложки,
апельсинова цедра - 2 ч. ложки,
овочевий бульйон - 2 склянки,
натуральний йогурт (або сметана) - 3-4 ст. ложки,
оливкова олія - 2 ст. ложки,
сіль - 1 ч. ложка,
мелений чорний перець - 1 щіпка,
зелень петрушки для прикраси.