Маміни секрети "Паста з печінкою та карамелізованою цибулькою"

Маміни секрети "Паста з печінкою та карамелізованою цибулькою"

Інгредієнти:

  • цибуля ріпчаста: 2 шт.
  • печінка куряча: 500 г.
  • вершки: 200 мл
  • олія рослинна
  • бульйон (з варіння пасти): 4-5 ст.л.
  • сіль, перець паста (наприклад, спагетті)

  • Спосіб приготування:

    – на одній пательні (розігріти та влити трішки олії) обсмажити з обох боків курячу печінку, порізану на невеликі шматки;- поставити кип”ятити воду для пасти;

    – відварити пасту у підсоленій воді до готовності;

    – поки вариться паста, почистити та нарізати кільцями (півкільцями) цибулю;

    – на другій пательні з товстим дном обсмажити на олії цибулю до карамельно-коричневого кольору;

    – влити вершки, до соусу додати обсмажену печінку, посолити та поперчити до смаку;

    – туди ж додати відварену пасту (+ 4 ложки води з пасти);

    – все перемішати, потримати на вогні хвилинку-другу і негайно подавати!