Маміни секрети "Печеня з гарбузом"

Маміни секрети "Печеня з гарбузом"

Інгредієнти:

  • м'якоть яловичини: 500 г.
  • картопля: 5-6 шт.
  • масло вершкове : 80 г
  • морква: 2 шт.
  • гарбуз: 300 г
  • цибуля ріпчаста: 1 шт.
  • бульйон м'ясний: 300 мл
  • вино сухе червоне: 100 мл
  • лист лавровий, перець чорний мелений, сіль за смаком

  • Спосіб приготування:

    Усі овочі очистити та нарізати кубиками. Обсмажити в маслі до золотистого кольору, посолити. Розігріти бульйон в каструлі, перекласти овочі.

    М’ясо порізати, обсмажити до золотої скоринки. Посолити, поперчити, залити вином та тушкувати 10 хв.

    Перекласти м’ясо в каструлю до овочів разом з залишками вина. Накрити кришкою, тушкувати 40 хв. За 10 хв. до готовності покласти лаврове листя.