Маміни секрети "Печиво двоколірне"

Маміни секрети "Печиво двоколірне"

Інгредієнти:

  • яйця: 3 шт.
  • цукор: 1 склянка
  • масло: 300 г.
  • сода: 1 ч. ложка
  • борошно: 2-3 склянки
  • какао: 2 ст. ложки

  • Спосіб приготування:

    Яйця збити з цукром, додати масло, соду, борошно (скільки прийме тісто). Замісити тісто, воно не повинно прилипати до рук.

    Поділити його на дві частини (меншу і більшу). В меншу частину додати 2-3 ст. ложки какао.

    Розділити біле тісто на 3 частини і шоколадне тісто також на 3 частини. Скачати ковбаски з білого і шоколадного тіста приблизно по 30-40 см. Біле тісто злегка притиснути пальцями, щоб покласти зверху шоколадне, потім кінці білого тіста з’єднати, шоколадна начинка повинна опинитися в білому тісті.

    Готове тісто покласти в холодильник на 15 хв., тим часом нагріти духовку до 160 °С. Розрізати тісто на шматочки товщиною 5 см. Покласти на деко, застелене пергаментом. Пекти в нагрітій духовці при 160 °С, до рум’яного кольору.