Маміни секрети "Пиріжки з рибою, капустою та яйцем"

Маміни секрети "Пиріжки з рибою, капустою та яйцем"

Інгредієнти:

  • листкове тісто: 500 г.
  • білокачанна капуста: 0,5 кг
  • сардини консерви: 1 банка
  • яйця: 2 шт.
  • цибуля: 1 шт.
  • часник: 1-2 зубчики
  • зелень петрушки: 1 пучок
  • сіль, перець за смаком

  • Спосіб приготування:

    Капусту на шинкувати, цибулю дуже дрібно порізати. Обсмажити в олії 15-20 хв., наприкінці готування додати порізаний часник. Остудити.

    Яйця зварити, порізати, додати до начинки. Сардину розім’яти, додати до капусти з яйцями. Додати порізану петрушку, посолити, поперчити.

    Тісто злегка розкачати. Порізати на прямокутники. Розмір прямокутників – за вашим бажанням. Можна робити великі чи маленькі. Викласти начинку на прямокутники, загорнути їх конвертиком.

    Деко змастити жиром, покласти пиріжки. Випікати 10-15 хв. ( в залежності від розміру) в духовці, розігрітій до 200 °С.