Маміни секрети "Помідори, мариновані по-корейськи"

Маміни секрети "Помідори, мариновані по-корейськи"

Інгредієнти:

  • помідори (невеликі) - 1 кг,
  • часник - 1 головка,
  • болгарський перець - 2 шт.,
  • морква - 1 шт.,
  • олія - 50 г,
  • цукор - 50 г,
  • сіль - 1 ст. ложка,
  • оцет (9 %) - 50 мл,
  • червоний і чорний мелений перець за смаком,
  • зелень за смаком.

  • Спосіб приготування:

    Помідори помийте і розріжте навпіл. Часник і болгарський перець перекрутіть через м’ясорубку або натріть на тертці. Добре перемішайте. Моркву натріть на тертці для корейської моркви або на звичайній крупній тертці. Зелень подрібніть.

    В банку викладіть овочі шарами – половинки помідорів, зрізом вгору, далі часник з перцем, морква, зелень. Через два-три шари посипайте червоним і чорним перцем.

    Приготуйте холодний маринад: оцет змішайте з цукром, сіллю і олією до розчинення інгредієнтів. Залийте маринадом помідори.
    Банку закрийте кришкою і поставте в холодильник догори дном.

    Смачні, кисло-солодкі, гостренькі помідори. Маринуються дуже швидко – протягом 8 годин. Але чим більше помідори маринуються, тим смачнішими виходять. Можуть довго зберігатися в такому вигляді в холодильнику.