Маміни секрети "Рулетики з баклажанів у клярі"

Маміни секрети "Рулетики з баклажанів у клярі"

Інгредієнти:

  • 1 кг баклажанів,
  • 300 г помідорів,
  • 2 зубки часнику,
  • пучок кропу,
  • 100 г плавленого сиру,
  • 3 яйця,
  • 3 ст. ложки борошна,
  • 2 ст. ложки рослинної олії,
  • чорний мелений перець за смаком,
  • сіль за смаком.

  • Спосіб приготування:

    Чим товщі баклажани ти вибереш, тим більшими і соковитішими вийдуть твої рулетики з баклажанів.

    З баклажанів зріж хвостики і наріж їх тонкими поздовжніми скибочками приблизно по 1 см завтовшки. Поклади в підсолену воду і залиш на 30 хвилин, щоб вийшла гіркота.

    Плавлений сир поріж брусочками. Помідори також поріж брусочками. Дрібно поріж кріп. Подрібни часник. Яйця збий виделкою.

    Баклажани обсуши, вмочи в муку, потім в яйце і обсмаж на розігрітій сковороді в олії з обох боків до золотистого кольору.

    Готові баклажани складай у миску під плівкою (або кришкою) - так вони розм'якнуть і будуть легше згортатися.

    Обсмажені скибочки баклажанів по всій довжині посип кропом із часником і чорним меленим перцем. З одного краю виклади помідори і плавлений сир, скатай рулетики з баклажанів і скріпі дерев'яною шпажкою. Відправ рулетики в духовку (або мікрохвильовку) на пару хвилин, щоб сир розплавився.

    Подавай рулетики з баклажанів гарячими як самостійну страву або з картопляним гарніром.