Маміни секрети "Тушкована свиняча печінка з картоплею в мультиварці"

Маміни секрети "Тушкована свиняча печінка з картоплею в мультиварці"

Інгредієнти:

  • Свиняча печінка;
  • Спеції;
  • Ріпчаста цибуля;
  • Картопля;

  • Спосіб приготування:

    Гарненько миємо свинячу печінку, чистимо її від жил, а після нарізаємо середніми шматками.

    Тепер чистимо цибулю, нарізаємо півкільцями. Кладемо цибулю разом зі спеціями і свинячий печінкою в мультиварку.

    Включаємо на 1.5 години режим * гасіння * в мультиварці.

    Чистимо картоплю, миємо її, нарізаємо тонкими скибочками і розміщуємо зверху на піддоні в мультиварці. Поки свиняча печінка буде гаситися, готуємо на її пару картоплю.