Маміни секрети "Тушковане м’ясо з гарбузом"

Маміни секрети "Тушковане м’ясо з гарбузом"

Інгредієнти:

  • гарбуз: 400 г.
  • вершкове масло: 4 ст. ложки
  • бульйон м'ясний: 1 склянка
  • сіль, перець за смаком
  • яловичина: 500 г.
  • морква: 1 шт.
  • цибуля: 1 шт.
  • зелень за смаком

  • Спосіб приготування:

    Розтопити в сковороді вершкове масло. Цибулю порізати, моркву почистити та натерти. Спасерувати в маслі.

    Яловичину помити, порізати маленькими шматками. Покласти до цибуля з морквою, обсмажити протягом 5 хв.

    М’якоть гарбуза порізати кубиками, покласти в сковороду до м’яса. Обсмажити 5 хв. Усе посолити, поперчити. Залити бульйоном та тушкувати 35 хв.
    Перед подачею посипати зеленню.