Маміни секрети "Яблука у вівсяній скоринці"

Маміни секрети "Яблука у вівсяній скоринці"

Інгредієнти:

  • 400 г яблук,
  • 100 г вівсяних пластівців,
  • 50 г горіхів (волоські, мигдаль, фундук),
  • пів лимона,
  • 30 г вершкового масла,
  • 1 ст. ложка олії,
  • 1 ст. ложка меду,
  • 10 г ванільного цукру,
  • сіль за смаком.

  • Спосіб приготування:

    Яблука помий, почисти від серединки, жорстку шкірку краще зчистити. Поріж яблука на часточки.

    Лимон очисти від шкірки і поріж дуже тонкими чверть часточками. Горіхи подрібни у блендері.

    Виклади яблучні дольки в формочки для випікання, змащені олією. Зверху на яблука виклади лимон.

    З'єднай вівсяні пластівці, горіхи, ванільний цукор, мед, розтоплене вершкове масло і перемішай. Сформуй із суміші невеликі коржики і виклади їх на яблука.

    Яблука у вівсяній скоринці випікай у розігрітій до 180°С духовці до рум'яного кольору 30-40 хвилин.