Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Змішуємо ретельно в глибокій мисці майонез, сметану, сіль, курячі яйця і пшеничне борошно з розпушувачем. Замішуємо тісто.
Відкриваємо рибні консерви, зливаємо масляну рідину, а потім розм'якшуємо їх за допомогою виделки.
Чистимо картоплю, моєму його, а потім натираємо на крупній тертці.
Змащуємо маслом чашу для мультиварки. Викладаємо на її дно рівномірно картоплю, солимо його небагато.
Викладаємо рибу на картоплю. Зверху накриваємо її дрібно нарізаною цибулею.
Заливаємо рибу з цибулею по всій поверхні тістом.
Готуємо картопляну запіканку з консервами в мультиварці 50 хвилин у режимі * випічка *.



















