Маміни секрети "Запіканка картопляна з рибними консервами в мультиварці"

Маміни секрети "Запіканка картопляна з рибними консервами в мультиварці"

Інгредієнти:

  • Дві банки рибних консервів;
  • 4 картоплини;
  • Сіль за смаком;
  • 1 цибулина;
  • 50 грам майонезу;
  • 2 курячих яйця;
  • 1 чайна ложка розпушувача;
  • 100 грам борошна;
  • 150 грам сметани;

  • Спосіб приготування:

    Змішуємо ретельно в глибокій мисці майонез, сметану, сіль, курячі яйця і пшеничне борошно з розпушувачем. Замішуємо тісто.

    Відкриваємо рибні консерви, зливаємо масляну рідину, а потім розм'якшуємо їх за допомогою виделки.

    Чистимо картоплю, моєму його, а потім натираємо на крупній тертці.

    Змащуємо маслом чашу для мультиварки. Викладаємо на її дно рівномірно картоплю, солимо його небагато.

    Викладаємо рибу на картоплю. Зверху накриваємо її дрібно нарізаною цибулею.

    Заливаємо рибу з цибулею по всій поверхні тістом.

    Готуємо картопляну запіканку з консервами в мультиварці 50 хвилин у режимі * випічка *.