Ми просто проспали Рагнарьок

Ми просто проспали Рагнарьок

Штучний інтелект таки переміг: тепер він теж вміє у корупцію, підтасовки і рішення, які не протиречать лінії партії.

А як інакше ще можна пояснити, коли АВТОМАТИЧНА система вибору суддів обирає для 4-х (прописом: чотирьох) різних людей ОДНОГО й того ж суддю?

Випадок? Цифрова іронія?

А якщо я додам, що мова йде про керівництво "Кузні на Рибальском", яких наше недозріле комуністичне правління обрало собі за нових політичних заручників. Там думка щодо цифрової іронії трішки розвіюється, правда? І більш реалістичним стає те, що карманні зелені судді знов ковтають те, що їм накамшотив Портнов і ДБР на обличча і запопадливо виконують норкоманьскі хотілки Вавасіка.

До речі, цей гундосий укурок своє довольне єбало у Одесі світив саме на фоні цієї самої техніки, проблядь він поцовата. Саме цієї, блядь, техніки, за поставку якої до Армії кинули за грати 4-х людей (один суддя, нагадую) із сумою залога у 1,7 МЛРД гривень.

А хуйлокум Медведчук тим часом залишається на своїй віллі на домашньому типу арешті. А ті, хто спромігся таки поставити нам катери, будуть сидіти у СІЗО.

Просто тому що Вавасіку так хочеться.

Просто тому що пішли всі нахуй, я вам нічего нє должєн.

Таня каже, що ми у Задзеркаллі. А я кажу, що ми просто проспали Рагнарьок. І тепер мусимо або згинути, або прокинутися.

Але я таки планую побачити всю цю зелену гниль, конаючу на уранових рудниках. Я вам, підорасам, кожну хвилину цього життя у пеклі пригадаю. Кожну.

УПД: уточнення: керівництво Кузні + генерал замМО і два полковника - директори департаментів.

Дафо-болтоблогія