"Нічний огляд західних ЗМІ" - Олег Шарп

"Нічний огляд західних ЗМІ" - Олег Шарп

Джордан програє третє голосування за посаду спікера Палати представників.

Він показує «відʼємне зростання» і вже 25 республіканців проти.

Дайте вже проукраїнському МакГенрі спокійно зробити свою роботу і проголосувати пакет допомоги Україні, а не отето всьо.

P.S. Джордан більше не є кандидатом від партії на посаду спікера Палати представників. Таке рішення ухвалили його однопартійці під час таємного голосування. Наступного кандидата Республіканська партія обиратиме на форумі у понеділок.


Z-канали пишуть про черговий випадок, коли російський літак виявився важче повітря. Цього разу жертвою "біндерівців" став військовий транспортник Іл-76МД в аеропорту Гісар біля столиці Таджикистану Душанбе.

Повідомляється, що літак згорів, екіпаж, нібито, не постраждав. Нібито...


Російське рукодупство у Маріуполі.

Кажуть, майже всі новобудови - справа рук Джамшутів, від яких у місті вже не проштовхнутися. Ось такий він - "рускій мір".


Декілька слів про розум.

Ніколи не вважайте, що хтось розумніший за вас. Не шукайте собі кумирів. Нікому не вірте на 100%.

Якщо чиясь думка випадає із загального тренду, це не значить, що хтось перевзувся, продався чи проштовхує ІПСО - просто у когось вистачило сміливості вибитись із загального настрою чиїхось симпатій.

Ніколи не міняють своїх думок тільки ідіоти і фанатики. Думаюча людина завжди у сумнівах.

Не створюйте собі кумирів. Але й протилежне бісить. Бісить, коли зневажають Залужного за те, що «ліг під зелених", Портнікова за те, що "змінився після Шевченківської премії", Чекалкіна за те, що «закінчив Московський вуз.» Про себе взагалі мовчу...

Ніколи не дозволяйте розводити себе на емоції - довіряйте лише фактам, цифрам та інтуїції.

Поважайте лише себе. Не Шарп, Чекалкін чи Портников - істина у кінцевій інстанції. Істина - ваше вміння аналізувати та робити правильні висновки. Істина - те, що роблять наразі ЗСУ ціною своїх життів. Все інше - жмих.