"На цій планеті є дві категорії істот з абсолютною ступінню кончєності." - Маson Lemberg

"На цій планеті є дві категорії істот з абсолютною ступінню кончєності." - Маson Lemberg

На другому місці гей-лівачок з країн Заходу. Оце ті істоти, які зараз роблять заяви в підтримку терористів Хамас, що можуть воювати тільки проти беззбройних учасників фестивалю і дітей. Ідіоти, які навіть не здогадуються, що їхня сексуальна ідентичність є предметом ненависті і підставою для їхнього фізичного знищення (причому "законного") тваринами, яких вони підтримують.

На першому місці - сцяний мал0р0с.

Дитя жополизів, тєрпіл і стукачів (бо це були єдині інструменти просування в радянській системі: лизати жопу начальству і стукати на всіх), який навіть під час війни продовжує вірити в радянські казки про якусь російську мову, культуру, російську армію, російську логіку чи в щось інше.

В росії ніколи не було культури. Повторю: істоти, які розкажуть про геніальність якогось достоєвського чи толстого - ніколи цю унилу уйню не читали. Це реально йобне депресивне лайно в усіх сенсах.

В часи коли ці унилі пєтухи щось там писали, російське дворянство (їхні пани) тотально сповідували російську меншовартість стосовно французької культури, намагалися використовувати французьку чи німецьку мови в щоденному спілкуванні. І це навіть відображено в "творах" цього лайна. Після цього до влади в росії прийшли в прямому сенсі смердючі пролетарі, які знищили попередників, потім за два десятиліття знищили їх і основною одиницею правлячої еліти росії - став жополиз-стукач-тєрпіла (в одній особі).

Де тут культура, традиції, логіка?

Але ні, мал0р0с завжди знайде як з'їсти чергову порцію лайна і підтримати байки своїх батьків стукачів-тєрпіл-жополизів. І навіть байки про велику і логічну "російську армію", яка нібито готувалася до війни з німцями ціною життів українських селян. Що мало б виправдовувати Голодомор. Бо до війни ж готувалися..

Цікаво як в голові мал0р0са виправдання злочинів проти українського народу поєднуються, приміром, з історичними фактами?

Як так сталін та інша срань готувалась проти війни з гітлером, знищуючи українців в 1932 році, якщо Гітлер прийшов до влади в 1933?

Яким чином вони готувались до війни? Проводячи спільні паради, підписуючи пакти Ріббентроппа- Молотова? Ділячи Польщу? Де були ті танки, які нібито обміняли на життя українських селян, щоб готуватись до війни, коли сталін вступав у цю війну з такою ж голою жопою (як зеленський в 2022) і німецька армія зупинилася на підступах до Москви?

Саме тому мал0р0с - це еталон нікчемності і кончєності і на цій планеті нічого немає огиднішого ніж воно.