На Харківщині присікли міжнародний канал контрабанди наркотиків

На Харківщині присікли міжнародний канал контрабанди наркотиків

Харківські митники спільно зі співробітниками УСБУ в Харківській області припинили спробу переміщення через кордон наркотичних засобів

Про це повідомили Харків.depo.ua у прес-службі Головного управління Державної фіскальної служби України в Харківській області.

Під час митного контролю поїзду сполученням «Харків - Москва» службовий собака митниці Любомир спрацював на валізу, яка знаходилась під місцем однієї з пасажирок.

Громадянка заявила, що наркотичних засобів не переміщує. Однак при огляді валізи в ній були виявлені 10 поліетиленових згортків замотаних скотчем, всередині яких знаходилась речовина рослинного походження сіро-зеленого кольору. Загальна вага знахідки склала приблизно 7 кілограмів (брутто).

Як пояснила громадянка, сумку її попросив передати знайомий до міста Тули РФ. Також жіночка розповіла, що вона нічого не знала про згортки.

Відносно громадянки складено протокол про порушення митних правил за ч. І ст. 483 Митного кодексу України. Предмети правопорушення вилучені та передані до правоохоронних органів.