На мітинг за відставку Геннадія Москаля прийшли аж троє учасників

На мітинг за відставку Геннадія Москаля прийшли аж троє учасників

5 червня на мітинг із вимогами відставки керівника Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадія Москаля в центрі Сєвєродонецька прийшли троє учасників.

Про це повідомляє прес-служба очільника Луганщини.

У офіційному повідомленні міському голові в акції було заявлено до ста учасників, які мали намір організувати збір підписів, скандування вимог, передачу листів тощо.

-У підсумку під адміністрацію прийшло троє чоловік, котрі просто постояли кілька хвилин і пішли, - прокоментував мітинг Геннадій Москаль. – Як мені потім повідомили, це організаторка акції, її донька і ще якийсь активіст, що критикує всіх на своїй сторінці в соцмережі. Ні збору підписів, ні скандувань вимог, ні передачі листів не було. Акцію планували проводити аж до 13-ї години, але коли я вийшов з адміністрації об 11.30, щоб поговорити з її учасниками особисто, там уже нікого не було. Тому я так і не зрозумів, чому вимагали моєї відставки.

Але знаєте, що показово? Коли Сєвєродонецьк був окупований так званою армією юго-востока, її ватажка – бандита Дрьомова ніхто пікетувати не виходив, усі сиділи тихо, усіх усе влаштовувало. А тут вийшло аж троє чоловік. Так що будемо вважати цей «мітинг» проявом демократії.