"На Росії переміни..." - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"На Росії переміни..." - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Західні ЗМІ повідомляють, що Путін зняв начальника Генштабу генерала Герасімова з посади командувача російськими силами в Україні. Герасімов лишається начальником генштабу армії РФ, але вже очевидно що "Акела пррмахнувся" і що заміна Герасімова питання часу.

Командувачем військами в Україні призначений командувач ВДВ Росії генерал Міхаіл Тєплінскій. До речі - манкурт, уроженець Донецької області України.

Призначення це цікаве тим, що Тєплінскава тісно пов'язують з Євгєнієм Прігожиним, ватагом банди "Вагнер". Прігожин кілька разів гарно відгукувався про Тєплінскава, на відміну від Герасімова. Що це може означати?

Те що Прігожин припинив марш на Москву з банальної причини. Кремль пішов на умови Прігожина. Слідкуйте самі.

- Кремль повернув Прігожину 4+ мільярди доларів, на які Шойгу, схоже, намагався Прігожина "кинути";

- Прігожин геть і не думає переїжджати до Білорусі, по Росії він пересувається без жодних перешкод;

- вагнерівці також не зазнають жодних репресій і ні в яку Білорусь не їдуть;

- а тепер Герасімова усувають з посади командувача військами на найбільш важливому для Росії театрі воєнних дій і міняють... людиною Прігожина.

Тобто рецепт успіху в Росії простий. Ведеш на Москву колону з десятка тисяч озброєних бойовиків - і влада біля твоїх ніг. Відкритим лишається питання чи не генерали з Міноборони та ФСБ стояли за спиною Прігожина? Що буде коли їхні апетити зростуть?

Чим це призначення загрожує нам? Я просто нагадаю що ЄДИНУ операцію де російська десантура діяла не як звичайна піхота, а власне десантувалася (так званий "Гостомельський десант") Росія ганебно програла. Я глянув що пишуть про Тєплінскава в ЗМІ. Гучних провалів за ним не водиться. Гучних перемог - так само. Сірість.