"Настрій не дуже... Безугла - звичайний фашизм!" - Ростислав Демчук

"Настрій не дуже... Безугла - звичайний фашизм!" - Ростислав Демчук

Україна й українці непередбачувані. Ми можемо вмить обєднатися довкола нашої спортсменки, фехтувальниці Ольги Харлан, здійняти рейвах на увесь світ і... перемогти. А можемо позбавитись усіх людських чеснот, звичайної людяності і захейтити насмерть людину, яка хвора на ожиріння. Колись, колись давно Маряна Безугла була у моїх друзях оскільки перебувала в комітеті з питань безпеки, оборони і розвідки Верховної Ради. Звісно, коли зрозумів, що вона порожнє місце і абсоютно безграмотне створіння, видалив її з друзів.

Мене не припиняють дивувати ксенофобські і антилюдські висловлювання деяких членів ВР від "Слуг народу". Одна каже про "неякісних" дітей, інша радить директорці Музею голодомору втричі менше їсти і відсторонитися від роботи бо вона занадто товста і зловживає їжею. Такій не місце в Музеї голодомору, вважає мадам Безугла і заявляє про це публічно на всю Україну і на увесь світ.

Ну гаразд! Спочатку відсторонити товстих від менеджерських посад, потім занадто худих, далі відсторонити за кольором шкіри, волосся і очей.... Те що сьогодні продекларувала Мар`яна Безугла - це реальний фашизм і неонацизм.

Цьому повинен бути покладений край!

Увага! Безугла - це небезпека для України!

***

А якби я сказав що Руслан Стефачук є жирним як свиня і не може очолювати ВР України, нехай втричі менше їсть!? Тобто Стефанчуку можна жерти і бути грубим як кнуряка та ще й очолювати ВР України, а бідній і хворій на ожиріння жінці неможна очолювати музей, бо вона затовста?

Люди, ви подуріли?