"Не знаю що з цим робити" - Mason Lemberg

"Не знаю що з цим робити" - Mason Lemberg

Божи, какой жи гарбунов єтат кааазьол! Как жи он мог!

Ну це ж Горбунов пиляв бюджет на 2023 рік, залишаючи там годівнички для власних слуг і таких от горбунових.

Ну це ж Горбунов голосував за цей бюджет. А не слуги, а народе мудрий, твої! Разом з шуфричем і такими дуже модними, сучасними, креативними і новими їбалами мразєй з патріотичного Голосу.

Це ж Горбунов руйнував залишки прозорості в системі Прозоро, відміняючи торги нібито через відсутність світла.

Це ж Горбунов писав охуєєнне техзавдання на сценарій про звеличення подвигу двох вигаданих хуєсосів які втікають від армії і зупиняються в бидлобандита-свині-ухилянта. Достойний приклад для подражанія і возвеличення.

Це ж Горбунов виділяв під це бюджетні призначення і протягував саме гавніну горбунова з-поміж інших гавнін.

Ні, це ваш великий косноязичний сталевояйцевий лідор.

Це він робив разом з його балалайочним партньором. І не за безплатно, не заради того щоб зробити Горбунову приємно. Робив це тоді, коли десятками чи сотнями гинули воїни обороняючи Бахмут, на яких йому було насрать, бо це речі важливіші.

А що робили ви, товаріщі раптово прозрівші? А ви кричали: а ви захищали пиляння бюджету на дороги і гнійну пропаганду, розказуючи що як це важливо (навіть не повидалявши цю хуйню зараз, в момент возмущєнія).

Ви, разом з шуфричем з трибуни ВР розказували що Порошенко зрадник, бо не голосує за такий бюджет.

Ви розказували що інші люди (не завжди пов'язані з Порошенком) розказують вам про зловживання і зашквари цих уйобків "тому що Порошенко готується до виборів". Це не про Порошенка, це питання до вас: як там минулорічні вибори Порошенка, якими ви скромно прикривали (а дехто це робить і досі) сцянину влади у ваші чесні і правдиві оченята?

Ви, як і ваші старші брати з росії, такі самі любителі свого сцаря, зашорились в брудні смердючі обладунки викривленої реальності і вдягнувши шапочку з фольги на кожну незручну інформацію спочатку кричите "ЕТА ЦИПСО!!!!", а потім охуєваєте від барабанів і фільмів про хуєсосів.

Сталевояйцевий лідор є одною з головних перешкод, яка прямо і опосередковано спричиняє куди більші втрати ніж мали б бути, його дії чи бездіяльність омиваюся кров'ю ваших рідних чи знайомих, вашою кров'ю.

І я не знаю що з цим робити в цей момент.

Але я точно знаю що звеличення і потурання цьому і привели до такого результату і після яєць по 17 гривень для солдата на війні вони втратили будь-які рамки пристойності. І до цього привело мовчання і виправдання.