"Новий турборежим і партійний Оскар" - Елена Кудренко

"Новий турборежим і партійний Оскар" - Елена Кудренко

Це про Трускавець - досить скептично відношусь до випускників цієї "турболенти" по штампуванню зелених слуг народу. Значить, Разумкову вони запрошення не відправили, бо Разумков вибився зі стаї)). Таким Оскар "нє положен".

А кому "положен"?

- тим, хто слухняно натискав на кнопки без зайвих питань. Щодо зайвих питань - звідки вони, зайві, й взялися б, якщо відбір слуг був не за розумом та самостійністю, а за слухняністю?

- тим, хто сповідує однакову з "партією" ідеологію - а вона там одна: тихо роби, що кажуть, і отримаєш свого конверта. Спочатку ідеологія була в відпрацюванні фінансових вкладень Коломойського. Але зараз з'явились і інші завдання - у кожного є список бажаних покупок, нерухомості, автівок. Щось на маму запишуть, щось на жінку. По суті адекватним людям видно одразу, що цей збрід тримається лише через гроші. Відпрацювали на Коломоя, списали йому мільони, віддали те, що він хотів - тепер дерибанимо те, що "простий нарід" платить в якості податків.

Заїзд до Трускавця почнеться в п'ятницю, цього ж дня "депутати" почнуть "роботу".

Я навмисно беру в лапки, бо ви зрозуміли)). Які депутати і яка робота. Хохма.

Я вважаю, що в умовах війни логічно було б політику привнести в шоу бізнес. Але вони шоу бізнес перенесли в політику. Тепер в них роздають Оскари найбільш слухняним лялькам, може тепер це буде щорічна традиція?

Арахамія: "Мы планируем сделать церемонию награждения, условно "партийный Оскар" - за всякого рода вещи, которые происходили в течение двух лет. В том числе с юмором, иронией. Планируем такой "гала-ужин".

Про "всякого рода вещи" - це й про постановку з Шефіром, мабуть? І про ТСК по вагнерівцям? В такому разі Безуглій Оскар точно потрібен.