"Ну що? Стаття в УП щодо конфлікту Зе і За розставила всі точки над і..." - Павло Вернівский

"Ну що? Стаття в УП щодо конфлікту Зе і За розставила всі точки над і..." - Павло Вернівский

Як би це банально не звучало, але причиною конфлікту стали ревнощі. Ревнощі верховного по відношенню до головнокомандувача що той так просто, без зусиль завоював симпатії народу))) І мені здається, що тут президент попав в професійну пастку з світу шоу-бізнесу.

Також тепер зрозуміло чого в нас немає власного Шпеєра чи Ллойда Джорджа. Бо аналогічний лідер економічного тилу мав би авторитет більший ніж у Залужного і точно би переплюнув президента. А кому цікаво створювати собі політичного конкурента??? Нікому(((

І якщо повернутись до конфлікту, то він дуже довго тлів, але його намагались приховувати. Аж поки не почав буксувати контрнаступ… І головною проблемою цього контрнаступу стали не його слабкі результати, а завищенні очікування, які активно підігрівались медійним розголосом на цю тему… До речі, в мене раніше був пост на цю тему, де я висунув схожі міркування)

Як би там не було, контрнаступ, який мав стати тріумфом верховного і гарантовано забезпечував другий строк, зараз став кісткою в горлі. Бо хтось має понести відповідальність за цей провал…

І очікувано, що цапом відбувайлом хочуть зробити саме головкома.

Причому зараз публічно звинувачують не в провалі контрнаступу, а що в нього нібито немає плану перемоги)) Хоча як говорить стаття в УП, що план насправді є, але він настільки дорогий, що не влаштовує ні ОП, ні західних союзників. Як пишуть в статті, що Залужний запросив у Остіна аж 17 млн снарядів, а в того очі на лоба полізли - де ж ми стільки візьмемо??

Тому коли це читаю, то підозрюю що план контрнаступу планували десь так само.

Нам треба стільки-то засобів - каже головком.

Ні, в нас стільки немає і союзники нам так багато не дадуть. Зможемо знайти лише 20% від необхідних засобів. Тому спробуйте зробити все що ви нам пообіцяли, але з 20% засобів.

Також дуже вірогідно, що Залужного вони все ж таки скинуть… і поставлять того, який пообіцяє їм те що вони хочуть почути. Маскимум результату з мінімумом засобів.

От тільки тут чомусь згадується афоризм: «якщо ви шукаєте чаклуна, то скоріш за все знайдете казкаря»