"Огидний спектакль імені зе і стефанчука" - Богдан Буткевич

"Огидний спектакль імені зе і стефанчука" - Богдан Буткевич

Те, що Зеленський в останній момент відмінив свій виступ перед сенаторами США, як і повна порожнеча навколо слуг та єрмачні зі стефанчуком, які приперлися в США - це закономірність.

Все це - прямо перед голосуванням по пакету допомоги для України. Який, на жаль, має всі шанси бути не прийнятим. І не тільки через інтриги республіканців. І зе це прекрасно знає.

Із зе та його оточенням більше ніхто в США говорити не буде. На ньому тупо поставили хрест як на непереговороздатному брехуні з роздутим его та кодлою злодійкуватих ларьочників навколо.

Можуть зробити фото, коли лобіст гарно заплатить за 10 хвилин зустрічі. Ввічливо посміхнуться і скажуть пару ритуальних фраз про "українську перемогу". На цьому- все. З тим, хто кинув стільки разів - ніяких справ. Проста бізнесова протестантська етика.

Чесно - я не знаю, що буде з американською допомогою. Так, всі американці, з якими я говорив, в один голос говорять, що і Білий Дім, і американський політикум чітко розділяє поняття "Зеленський" і "Україна". Та надто ж - і ЗСУ. І що Україну не кинуть.

Але час втрачено. Та й Зе продовжує токсичити всіма силами своєї дрібногопницької душонки.

До речі, мені тут пташка нашіптує, що причиною невипуску Порошенка з країни насправді стала запланована зустріч ні з яким не з Орбаном. І навіть не Туском. А зі спікером Конгресу, республіканцем Джонсоном.

Республіканці "ЄС" сприймають як представників правоконсервативного спектру, ще й з релігійним ухилом. Плюс ПП - все ж таки президент. Тому зустріч й була погоджена. Не знаю, чи це правда. Але щось якось сильно вписується в канву подій.

А далі ви всі бачили самі огидний спектакль імені зе і стефанчука. І це теж додало барв лайна ситуації.

Офігенний крок - прямо перед доленосним голосуванням за право отримувати допомогу від демократії по беспределу заборонити опозиції виїзд з країни. Аплодисменти.

Тому що ж - звичайно, головна причина проблем з американською допомогою лежить в середині самої Америки. У них вже виборча кампанія.

Але давайте подякуємо зеленим довбограям. Вони зробили все від себе залежне, щоб американці від нас відвернулися. І навіть трохи більше.

Щоби кожен міг отримати аргумент, чому Україні не треба допомагати. Кинути всіх, обісратися в усьому, не чути нікого - це кредо зеленського.

Що ж, каса супермаркету, за формулою Коломойського - вже тут.

ЗИ: Радий буду помилитися щодо наших перспектив.