"Орбан в інтерв'ю Такеру Карлсону знову пропагує лицемірний нарратив" - Джон Сміт

"Орбан в інтерв'ю Такеру Карлсону знову пропагує лицемірний нарратив" - Джон Сміт

"Треба зберегти щось вище за незалежність України, а саме - життя українців!", і що "Україна нездатна перемогти росію, бо росіян більше у всьому".

Як зберегти життя українців без незалежності України Орбан не пояснив. Мабуть хоче, щоб українці уже в складі армії орди віддавали життя, щоб знову утопити Будапешт в крові.

Україна в ході цього вторгнення вже знищила танкові війська росії.

Всьо. Закончілось. Те, чим десятиліття з часів початку Залізної завіси Москва лякала західну Європу, вже не існує.

Залишилися танки 50-60 років, так, їх ще здається повно, і рашка може використовувати їх на лінії зіткнення, але здійснити марш-кидок на сотні кілометрів у європейські столиці росія вже нездатна.

Те саме з запасами снарядів, яких ще є, але вже зовсім не ті 60-80 тисяч в день на початку 2022 року. Те саме з артилерійськими стволами. З літаками, які випрацьовують свій ресурс, з сучасними вертольотами, двигуни на які без богуслаєва росіяни робити не навчилися. Те саме з елітними військами, які путін і російські генерали розбазарили в бездарних м'ясних хвилях. А спєцопірация тим часом поступово поширилася на територію росії...

В цих умовах, коли ворога добивають, Орбан пропонує ворога відпустити. Нехай отримає передишку.

Іноді здається, Орбан тягне прикол з усіх сторонників "непереможной раісі", перетворюючи їхню позицію на абсурд. Але популісти завжди грають на мізках найтупіших. Тому так: внутрішньо нелогічний меседж, зате можна підіграти Такеру Карлсону і його сторонникам, які впевнені, що їхні гроші Байден віддав бездарним і корумпованим українцям, які все одно нездатні перемогти росію.

От тільки сам Орбан своїм рецептам не слідує, а відкриває завод ізраїльських безпілотників. Бо "війна Росії проти України лише зміцнила рішучість Угорщини"(с).