"Банда "тарологів, мольфарів і провідників у вищі виміри" на чолі з затриманим Коломойським" - Джон Сміт

"Банда "тарологів, мольфарів і провідників у вищі виміри" на чолі з затриманим Коломойським" - Джон Сміт

"Провісниця назвала область з якої потрібно тікати!", "мольфар назвав країну яка на нас нападе!", "володар чорного поясу і 6-го дану з ТАРО розповів, що війна закінчиться в 2023 році!".

Тупо ОЗУ, що користується сплеском масової істерії населення і її підігріває, під виглядом "провісників" засипає нас "пророчествами", які в дійсності ніколи не справджуються. Вони мають в руках потужну всеукраїнську медійну платформу (і це робить не тільки 1+1 і беніан), з якої і діють на населення. Як вони потім використають свою розхристрану аудиторію, вирішить уже керівник банди.

 Дмітрій Го*дон в свій час на цих провісниках наколядував собі у населення 20 квартир у Києві, а потім привів нам цю владу, а потім війну, а потім втік. А тих, хто купляв його пірамідки від всіх хвороб, з нами більше нема.

А тут це ОЗУ Коломойського може почати використовувати її наприклад для прославляння мудрого рішення піти на поступки ворогу. Чи оголосити нового месію перед виборами.

Все це злочинна організація, яка не має ніякого відношення до магії і вищих вимірів. Ось кого б мали заткнути в РНБО, а не три демократичні, опозиційні канали.

Але насправді, саме в Зе роздають державні нагороди магам-демонологам за те, що його прославляють. Це все - одна банда.