"Піди, підпали військомат, бо там сидять вороги росії..." - Олена Кудренко

"Піди, підпали військомат, бо там сидять вороги росії..." - Олена Кудренко

Доречі, ви, мабуть, чули, що на росії зараз якийсь флешмоб з підпалу військоматів? Частіше за все це роблять пенсіонери. При затриманні вони розповідають, що роблять це за вказівкою "спецслужб", що начебто їм телефонують і розповідають казки, у які ті пенсіонери вірять. Щось типу "піди, підпали військомат, бо там сидять вороги росії".

Тільки що натрапила на новину про те, що у Воронежі (чи області) затримано вчительку історії, за спробу такого ж підпалу. Вона розповідає, що їй зателефонували начебто співробітники Цетробанку Росії і розповіли, що хтось намагається оформити на неї багатомільйонні кредити. Довели дівчину до такого стану, що вона втратила зв'язок з реальністю - в цей момент "співробітники Центробанку" запропонували їй виготовити суміш, якою й підпалити військомат, де начебто знаходились на той час її кривдники. Був розіграний сценарій, що тим самим вона допоможе поліції їх затримати.

Ось що це, скажіть? Тут працюють українці? Хтось типу пранкера Вольнова, або ж послідовники, або ж наші специ по психологічній обробці недалеких розумом росіян?

Бо виходить дуже смішна і цікава картинка. Чекаю на продовження.