"Пандочка дня"

"Пандочка дня"

Христос Воскрес, парафіяни! Час пандочок насущних прийшов.

СNN підтвердило те, що ми і так давно знали: Зеленський причетний до державної зради «вагнерівців». Безумовно ми скорбім та сумуємо з приводу того, що обов’язки президента в нашій країні виконує зрадник, але пандочка тут у тому, що світове співтовариство теж про це в курсі і чекає коли ми прозріємо, а тоді можна буде знов розвивати нормальні стосунки з перспективною європейською Україною.

********************

Верховна Рада провалила звернення до Конгресу США щодо України як основного союзника поза НАТО

Нагадаю, що таким союзником до цього був Афганістан і чим там все закінчилося нам відомо. Крім того, такого статусу добиваються ті, хто не планує бути членами НАТО, а в нас курс на Північно-Атлантичний альянс у Конституції записаний і за Порошенка проголосований, отже немає чого якісь фількіни грамоти голосувати.

До речі, нам цей статус пропонували ще у 2014 році, але його прийняття вкрай ускладнює вступ до НАТО, тому необхідно боротися за ПДЧ, а не за оце.

*********************

Міністерство аграрної політики зненацька повідомило, що ціна на моркву, цибулю та капусту впала, а от на олію не зросла. Мабуть не в курсі, що зараз осінь і пік сезону овочів. Ну а про те, що у всій Європі ціна на українську олію менша, ніж в Україні, нам ні це міністерство, та ніяке інше не повідомляють, лише українські туристи та гастарбайтери привозять олію з-за кордону. Добре, що безвіз є.

*****************

Петро Порошенко виступив сьогодні на ІХ Всеукраїнському молитовному сніданку, та традиційно сказав надхненну промову, він підкреслив, що Господь чує наші молитви, і якщо ми справді об’єднаємося, то обов’язково переможемо.

********************

Кива, той, що доцент, здав іспит на адвоката. І це дуже добре. Тепер він напевно буде представляти інтереси Медведчука та інших ОПЗЖ, а чим це закінчиться, ми легко можемо собі уявити.

************************

Здійснювати нагляд за політикою США у Центральній та Східній Європі у Держдепі буде пані Робін Данніган, котра, серед іншого, відома тим, що була категоричним противником будівництва Південного Потоку 2. Вітаємо пані Робін.

********************

Ну і на останок. Авіакомпанія SkyUp запускає новий рейс до Праги з вартістю квітка від 1500 гривень. Сподіваємось, колись і внутрішні українські рейси будуть також доступні.

*********************

На сьогодні все. Дасть Бог день – дасть і панду, а я, протоієрей Олександр Дедюхін вам про них розповім.