"Пандочка дня"

"Пандочка дня"

Христос Воскрес, парафіяни!

Ніщо не зупинить час пандочок, котрий прийшов.

Хоча, як ви розумієте, з кожним днем їх вишукувати все складніше. Наші політичні реалії щодня все більше нагадують фігуру Цілі, котра раніше слідкувала за своєю фігурою, а тепер лише спостерігає. Але поїхали.

*****************

Очільники Уряду вже не пропонують стерілізувати батьків «поганої якості» як депутатка Галина Третякова, або продавати собак, як депутат Євген Брагар, вони радять українцям «заощаджувати», зокрема Тимофій Мілованов заявив, що ми маємо відкладати 3-5% щомісяця у накопичувальні пенсійні фонди. У чому пандочка? Спитаєте мене ви. А у чесності — відповім я. І нехай по 3-5% у місяць падає рейтинг зелені, а то є файно.

Ну ще пандочка у тому, що Петро Порошенко запропонував гроші МВФ частково направити на виплату 13-й пенсії, а це означає, що у Президента в будь-якому випадку є план.

*******************

У ВР сьогодні були танці! Коли нардеп Лєрос з трибуни почав згадувати «вагнергейт», а нардеп Тіщенко, котрого злі язикі чомусь називають «котлета», міцно обхопив нардепа Лєроса та намагався уволокти в якісь куточок. Було цікаво.

І ще про «вагнергейт». Вчора викормиши ОПи голосно кричали, що матеріал CNN — це провокація ФСБ, а сьогодні вже зʼясувалося, що ОПа на журналістів — агентів ФСБ до суду подавати не буде, мабуть бачить безперспективність, або зустрічного позову побаюється. Нагадаю, що Президент Порошенко у BBC суд виграв, коли вони подали неправдиву інформацію.

******************************

Відсьогодні, тобто з 9 вересня, Польща додала громадян України до категорій осіб, яким дозволено в’їзд на територію Республіки Польща у тому числі з метою туризму.

*************************

У Вінниці трамвай збив пішохода, але той виліз з-під трамвая та втік. Ось що означає міцний українській хлопець.

*********************

І на останок, гарна новина з дна московського моря. Там чоловік цілий рік гвалтував екскаватор. Як відомо, від такого гріховного соітія діти не народжуються, а значить свнсбак не стане більше.

****************

На сьогодні все. Дасть Бог день — дасть Бог і панду, а я, протоієрей Олександр Дедюхін вам про них розповім.