"Пандочка дня"

"Пандочка дня"

Доброго вечора, парафіяни! Пандочки прийшли. Зітхніть з полегшенням.

******************

Уряд погодився з вимогами «Європейської Солідарності», та додатково профінансував субсидії. Премʼєр оголосив, що буде просити у ВР додатково ще 12 млрд гривень на субсидії. Нагадаю, що ще у травні, «ЄС» пропонувала зменшити на 7 млрд фінансування силових структур та ОПи, та ці гроші направити на підтримку малозабезпечених родин, але цей законопроект так і не був розглянутий. Зараз, нарешті, дійшло. Ну слава Богу і за це.

********************

А ось вам суперпанда: Зеленський заявив, що не хоче на другій термін, вважає, що краще виконати все, що обіцяв, та поїде відпочивати. Втомився, бідося. Хоча, звісно, є в мене і побоювання, а раптом він нікуди не збирається уходити доти, поки всі свої цяцянки для дурників не виконає? Ото вже в нас будуть проблеми. Але не будемо про них. Для себе нотуємо: який другій термін Зеленського? Він і за перший ще не відсидів у вʼязниці.

***********************

У пресцентрі ДПСУ повідомили, що Прикордонна Служба посилила охорону ділянки з Білоруссю. Це правильно, а то мало лі шо тім самашедшим лукашенкам з путіним в дурні голови прийде.

******************

Прессекретар головного Пуйла Росії, Дмитро Піськов заявив, що Україна та США випромінюють ненависть до Росії, та занепокоєний буденністю поставок американської зброї до України. Мені дивно, чи він не знає, що таким маленьким бензоколонкам, як Росія, доля судила бути оточеними могутніми державами на кшталт України, США та Китаю. А те що, в нас обовʼязки президента зараз виконує ну не зовсім компетентна людина, те просто трішечки відтерміновує повний занепад бензоколонки.

**********************

Памʼятаєте я писав, що отримання Кивою ліцензії адвоката — це добре. Так ось, Ілля виявив бажання захищати Зеленського. І це панда прекрасна у всіх відношеннях. Особливо у відношеннях жаб та гадюк.

******************

Ну і ще одна панда про співпрацю української та американської воєнщини. Військовий аеродром у Старокостянтинові пройшов сертифікацію НАТО. Сполучені Штати допомогли у його модернізації. Також очікується надання сприяння у переобладнанні військового аеродрому в місті Миргород.

*********************

На сьогодні все. Дасть Бог день, дасть Бог і панду, а я, ваш улюблений протоієрей Олександр Дедюхін вам про них розповість