"Пандочка дня"

"Пандочка дня"

Зі святим вечором, парафіяни! В нас субота, але пандочки не відпочивають. Вони навіть від того, що в нас обовʼязки президента виконує Зеленський не дуже сумують, а суботі так взагалі радіють.

До речі, сьогодні в нас ще й свято Усікновення глави Іоана Предтечі — день торжества сили духу над неправедною, мерзенною, безбожною, богохульною владою. Такою, як у нас в Україні. Смерть Предтечі засудила всіляке «законне» пригноблення та душогубство. Молитвами святого пророка Іоана, звільни нас, Господи, від неправедної влади!

*********************

Федеральна агенція Німеччини покарає компанію оператора «Північного потоку 2» за прокачку газу без сертифікації трубопроводу. До речі, це може призупинити роботу газопроводу до 9 місяців. «Газпром» активно займається підкупом європейських чиновників.

***********************

Виробник смартфонів Xiaomi почав блокувати свої телефони в деяких країнах, що потрапили під санкції. Так, обмеження торкнулися Куби, Ірану, Сирії, Північної Кореї та Судану, а також окупованого Російською Федерацією українського півострова Крим.

Згідно з даними ресурсу, починаючи з вересня покупці гаджетів Xiaomi у перелічених регіонах стикаються з тим, що на екрані гаджетів висвічується лише повідомлення про те, що політика компанії не дозволяє реалізацію даного продукту на цій території.

До каміння з неба додається відсутність звʼязку, і це прекрасно.

****************************

За минулу добу, 10 вересня, в Україні вакцинували проти коронавірусу 183 000 осіб – це новий рекорд добових COVID-щеплень. Звісно, це не так багато, але вже добре.

**************************

Парочка ватних шведів захотіла назвати свою дитину Володимиром Путіним, влада їм заборонила. Хай ця дурнувата парочка переїде до Магадану і тоді хоч всі називаються у Пуйлами.

**********************

У першій день російсько-білоруських навчань «Захід 2021» на полігоні Погоново у Воронежській обл. 350 військових РФ злягли від проносу. Ну як злягли. Сидять на толчку. І 20 з них у дуже тяжкому стані. Мабуть це якась диверсія агентів Вейшнорії.

***********************

У відповідь на російсько-білоруські вчення «Захід 21» на всіх військових полігонах України, а також у Чорному та Азовському морях пройдуть стратегічні навчання «Об“єднані зусилля 2021», у ході навчань будуть розроблятися варіанти захисту України у випадку нападу РФ. Будуть задіяні 12500 військових та більше 600 одиниць техніки. Також будуть задіяні Велика Брітанія, США, Канада, Грузія, Італія, Йорданія, Латвія, Литва, Молдова, Польща, Словакія, Румунія, Угорщина, Швеція

*********************

Український вчений Павло Блавацький отримав Ігнобелівську, більш відому у нас як "Шнобелівську" премію з економіки за дослідження Ожиріння політиків і корупція в пострадянських країнах.

Як зазначає The Times, скануючи фотографії міністрів з колишніх радянських республік і використовуючи алгоритм для розрахунку індексу маси їх тіла, Блавацький виявив кореляцію між надлишковою вагою політиків і місцем країні в індексі сприйняття корупції Transparency International.

А ви теж помітили як в Зеленського обличчя росте?

******************

На сьогодні все. Дасть Бог день — дасть і панду, а я, протоієрей Олександр Дедюхін вам про них розповім.