"Пандочка дня"

"Пандочка дня"

Зі святим вечором, парафіяни! Свята неділя добігає кінця, і вечірні пандочки ідуть до вас, щоби перед початком нового робочого тижня у вас був гарний настрій.

*******************

Почну з найважливішого: українські студенти-фізики стали третіми на престижній міжнародній олімпіаді. У ній взяли участь 276 команд із університетів усього світу. Попереду нас у командному заліку — лише дві команди, і обидві — з одного з найкращих університетів: Массачусетського технологічного інституту (Massachusetts Institute of Technology

Стенфорд, Берклі, Кембридж, Корнельський університет та інші залишилися позаду.

Це доводить, що попри величезну кризу загальної освіти, елітними досягненнями ми можемо похвалитися і це потрібно не загубити.

*******************

У Миколаєві водій фури напав на водія маршрутки з газовим балончиком. У відповідь пасажири маршрутки побили фуровода та пошкодили його автомобіль. Тільки наряд поліції зміг припинити бійку. От можуть же українці обʼєднатися, коли є кого бити. Я всім нагадую, що основний ворог у нас в Кремлі, а Бірюков родом з Миколаєва. Читающий нехай розуміє. Ну і не забувайте захищати тих, хто вас везе.

*******************

Пандочка епохи Зеленського.

У селі Погреби на Київщині знайшли мертвим суддю Печерського районного суду столиці Віталія Писанця. Ну того самого, котрий неодноразово продовжував терміни перебування під вартою “обвинуваченим” Андрію Антоненку, Юлії Кузьменко та Яні Дугар.

Це так діє судова реформа чи шо?

*********************

І на завершення про рятувальну службу.

Я знайомий з однією пенсіонеркою, котра одного разу заблукала в лісі. Вже вечоріло і вона не знала як дійти до залізничної станції. Зателефонувала 101. Оператор допоміг зорієнтуватися на місцевості, вивів спочатку на залізничні колії, а потім ще й підказав в якій бік іти до найближчої станції. Ну там жінка ще й розумна була, вона завжди голосувала за Порошенко і «ЄС», тому могла дослухатися до порад оператора МНС.

А вчора у Мелітополі жінка не могла зняти обручку, в неї набряк палець. Рятувальники МНС допомогли їй.

Отже, я до чого, служба МНС України готова допомагати українцям скрізь і це добре вєсьма.

************************

На сьогодні все. Дасть Бог день — дасть і панду, а я, протоієрей Олександр Дедюхін вам про них розповім.