"Пандочка дня"

"Пандочка дня"

Зі святим вечором, парафіяни! Пандочки стукають у ваші двері.

Деякі читачі вчора засумнівалися чи справді я «той, старий Падре», бо пандочки мої вже занадто Орківські виходять. На це маю повідомити, що не такий я вже й старий, хоч і не зовсім юний, але ще огого. Мужчіна у повному розквіті сил. Як і Орк, до речі, і про те, що ми з ним гарні друзяки знає весь інтернет. Так що мерщій біжіть до рейтингу блогерів України та голосуйте за нас обох. А те, що панди виходять трішки мрачнуваті, так то не я винний і не Орк навіть, а епоха. Епоха бездарності, крадівництва та урінотерапії в офтальмології. От коли у 2023 році пройдуть парламентські вибори і на них переможе «Європейська Солідарність», а у 2024 році — президентські і на них переможе Порошенко — ось тоді тих пандочок буде валом, і всі причесані, чемні та пухнасті. А поки що ловіть те, що є, радійте у Господі і бережіть рідних та свою психіку. Поїхали.

********************************

Лукашенко планує розмістити російські зенітно-ракетні комплекси С400 на кордоні з Україною. Нагадайте мені, це ж ті самі комплекси, котрі на раз були знищені у Сирії безжалісною амеріканською воєнщіною, та ніяким чином не заважали літати підлим турецьким бомбардувальникам. Якщо незаконно обраний білоруський диктатор поставить ще й росіську систему ПВО, котра розрахована виключно на пласку землю, то взагалі буде чудово. Хоча Могільов мені буде більше шкода, ніж Воронєж, це правда.

**********************

В аеропорту Праги затримали громадянина РФ Александра Франчетті, який у 2014 році активно брав участь в анексії Криму.

Чоловіка затримали за міжнародним ордером на арешт, виданим за запитом України. Про це повідомляє видання “Радіо Свобода“. Про його арешт російським ЗМІ повідомив речник посольства РФ у Чехії Микола Брякін.

Відлітався, касатик…

*****************************

Памʼятник бджолі у Веселівській громаді Запоріжської обл. офіційно визнали найбільшим у світі. Довжина бджоли - 7,1 метри, висота - 2,0 метри, ширина - 3,2 метри ось така шалена бджілка. Чекаємо напливу китайських туристів у Веселівку та потоку інвестицій, головне, щоби Зеленській не дізнався, та не взяв під особистий контроль.

**************************

Україна закупить ще чотири комплекси турецьких ударних безпілотників Bayraktar, про покупку котрих свого часу домовився Порошенко. Ну і правильно, головне, що це нормальна техніка, а не для пласкої землі.

********************

У Техасі на 3Д принтері друкують казарми для військових. Цікаво, а можна позичити цей принтер та надрукувати мізкі виборцям Зеленського?

*************************

І остання гарна пандочка на сьогодні.

Шз 20000 єврейських паломників-хасидів, що повернулися до Ізраїлю з України, у 1439 виявлений ковід. І на фоні цього наш мінздрав повідомляє, що у всій Черкаській обл. виявлено лише 42 нових хворих. Хто хоче, може радіти тому, що хасиді весь короновірус в Ізраїль відвезли, а розумні люди мають радіти тому, що ми живі,не зважаючи ні на що, та здатні рухатися до перемоги. Нашої, української перемоги.

************************************

На сьогодні все. Дасть Бог день — дасть і панду, а я, протоієрей Олександр Дедюхін вам про них розповім.